BEJELENTÉS – névváltozás

Vulcano Energia

A 2022/2023-as szezonban Falco-Vulcano Energia KC Szombathely néven futunk ki a parkettre!

A bejelentésre, ma 14:00 órakor került sor. A sajtótájékoztatón a csapatunkat Ügyvezető Igazgatónk Gráczer György, míg a Vulcano Energia céget a tulajdonos-Ügyvezető Igazgató, Kocsis Gábor képviselte. A város részéről Dr. Nemény András polgármester és Tóth Kálmán a Városstratégiai, Idegenforgalmi és Sportbizottság elnöke vett részt a hivatalos bejelentésen.

Az ünnepi sajtótájékoztatót Tóth Kálmán nyitotta meg, majd rögtön át is adta a szót Szombathely polgármesterének. Dr. Nemény András kiemelte, hogy Szombathely városa igazi sportszerető közeg, amit nemcsak a szurkolók, hanem a cégek lelkesédese is jól mutat. Külön kiemelte, hogy ebben az időszakban, minden szponzor által felajánlott forint kétszeresen számít. Mellette örömét fejezte ki, hogy a szombathelyi kosárlabda kikapcsolódási lehetőséget tud nyújtani a szombathelyi embereknek és képes minőségi szórakozást tenni a kosárlabda pályára. Bízik benne, hogy a csapat szereplése és az együttműködés is sikeres lesz.

A Vulcano Energia tulajdonosa – ügyvezető igazgatója, Kocsis Gábor folytatta a sajtótájékoztatót, aki megemlékezett arról, hogy milyen közös sikereket ért el a csapattal és kiemelte, hogy a Falco média szereplése fontos reklámértéket biztosít a cégnek. Kiemelte, hogy nem lesz könnyű szezonja senkinek sem, hiszen a teremsportok nehéz helyzetben lesznek a fűtési szabályok miatt. Kitért arra is, hogy csapatunk több helyen változott, így biztos, több idő kell a fiúknak, hogy összeszokjanak. Szoros bajnokságra számít, ahol bízik benne, hogy a csapat ott tud maradni a bajnokság top csapatai között.
Kocsis Gábor után, Ügyvezető Igazgatónk, Gráczer György vette át a szót és elmondta, hogy régi – új névadó szponzorunkkal mekkora siker története van csapatunknak. Nagy múltra tekint vissza a közös munka, és kiemelte, hogy bízik a hasonló folytatásban.

Csapatunk 1 szezonra szóló szerződést írt alá a Vulcano Energiával, így ebben a szezonban Falco-Vulcano Energia Kc Szombathely néven vágunk neki a bajnokságnak, míg a BL-ben Falco-Vulcano Szombathelyként futunk ki a parkettára.