HETI MENET 2023.11.06-12

Két idegenbeli meccs vár ránk a héten…

Sűrű hét elé nézünk, hiszen számunkra kedden folytatódik az idei Bajnokok Ligája kiírás. A soron következő ellenfél az 1 győzelemmel és 1 vereséggel a csoport 2. helyén álló Le Mans Basketball Sarthé csapata lesz. Csapatunk hétfőn hajnalban kezdi meg az utazást. Várhatóan kora délután érkezünk meg a hotelbe, majd kora este egy edzés vár Perl Zoliékra. A keddi mérkőzésen 20:30-kor dobják fel a labdát, a mérkőzést a mindigtvgo.hu-n lehet majd követni. Ha épp nem leszel képernyő előtt, de érdekel az eredmény alakulása, akkor töltsd le az ingyenes Falco-appot, ahol minden sárga-fekete tartalom megtalálható.

IOS: https://apps.apple.com/hu/app/falco-kc-app/id6446293834
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.falco_mobile_app&hl=en_US

A keddi mérkőzés után a szerdai napunkat végig utazzuk és nagyjából 20:00 óra magasságában érkezünk vissza Szombathelyre. Sok időnk nem lesz, hiszen szombaton (11.11. 18:00) már Sopronban lépünk pályára. A vendég jegy értékesítéséről a hét második felében tudunk pontos információt adni.

Bár mi a hét elején nem leszünk itthon, de attól még Ti élvezhetitek a Modam Specialty Coffee-val közös 𝘾𝙍𝙐𝘾𝙄𝘼𝙇 𝘾𝘼𝙏𝘾𝙃 kampány „meghosszabbítását”. 𝙉𝙀 𝘾𝙎𝘼𝙆 𝙑𝙀𝘿𝘿, 𝙃𝙊𝙍𝘿𝘿 𝙄𝙎 👉 a Modam Specialty Coffee-ban 10% kedvezményt kapsz a meleg ital fogyasztásra, ha az ADOMÁNYPÓLÓBAN mész (mutatjuk hogyan kell)

Hajrá Falco!

Hajrá Szombathely!