ISKOLÁK AZ EDZÉSEN

A Szombathelyi Zrínyi Ilona Általános Iskola sportosztályosai és kosárpalántái látogattak meg minket.

A mérkőzés-, és iskolalátogatás mellett a pénteki nap délelőtti edzésén ismét nagy közönség fogadta csapatunkat. A programbővítés célja, hogy a fiatalok belássanak a kulisszák mögé, és testközelből lássák, hol, hogyan edzenek játékosaink. A közel 60 fős „tábor” 2 órát töltött az Aréna Savariában, ahol több módon bepillantást nyerhettek a csapat életébe.

A lelkes fiatalokat a Kiscsarnokban fogadtuk, ahol egy rövid köszöntő után Tóth Dávid marketingmenedzserünkkel együtt az Aréna Savaria előtt beszélgettek a zrínyisek a csapatról, az Aréna történetéről. Ezek után a csoportot két kisebb részre bontottuk, az első csoport először a konditeremben találkozhatott Laki Ádám, erőnléti edzőnkkel, aki testközelből mutatta be a fiúk edzésprogramját, és beszélt a nyújtás, erősítés és pluszmunka fontosságáról. Mindeközben a másik csoport a sárga-fekete öltözőben hallgathatta meg Tanai Zoli bácsi, masszőrünk történeteit, és természetesen a fiúk helyeit is megnézték a fiatalok. A csoportcsere után a Kiscsarnokban már Kalmár Bence, az USB szurkolói csoport tagja, alapítója tartott egy rövid bemutatkozást, és mesélt a diákoknak, hogy milyen érzés Falco-szurkolónak lenni.

A nap zárásaként pedig a fiatalok megnézték a csapat délelőtti edzését, ahol több zsákolást és szép megmozdulást láthattak. Az edzés végén pedig elindult az aláírás-vadászat, sőt több bátor jelentkező még kő-papír-ollóra is kihívta a fiúkat. Legnagyobb meglepetésünkre az Iskola diákjai, és kosárpalántái egy dedikált kosárlabdával is megleptek Minket.

A látogatásról készült FOTÓK IDE KATTINTVA ÉRHETŐEK EL!

Hajrá Falco!