„Szeretem a myprotein termékkínálatát”

Én személy szerint nagyon örülök, hogy a csapat együttműködik a Myproteinnel, ezzel is megkönnyítve nekünk, játékosoknak a mérkőzésekre való felkészülést, és a regenerálódásunkat.

Leggyakrabban a tejsavó fehérjét használom. Csapatunk fizikálisan toppon van, és mint az egyik legfiatalabb játékos, fejlesztenem kell a fizikumom. A konditermi edzések után rendszeresen használom, és már több ízt is kipróbáltam. Legjobban a klasszikus ízek jöttek be, így a szezon hátralévő részében vaníliás, vagy csokis ízűt fogok használni. Szeretem néha változtatni az ízeket, mert egy idő után az ember könnyen rá tud unni, ha mindig ugyanazt fogyasztja.

A napi rutinom részét képezi, a rendszeres vitaminfogyasztás is. Főleg ebben az őszi időszakban kell nagyon odafigyelnem, hogy megőrizzem az egészségem. A sok edzés, mérkőzés és utazás, le tudja gyengíteni a szervezetem, ami könnyen kisebb betegségekhez vezethet. Napi szinten C és D vitamint szedek, ezek pótlására nagyon figyelek. A napi edzések és a kettős, olykor hármas terhelés miatt – Ábel a felnőtt csapat mellett az u20-as gárdával is készül, és rendszeresen pályára lép a fiatalabb korosztályban – bcaa-t szoktam inni. Ez a táplálékkiegészítő a regenerálódásomat segíti. Most az epres-lime-os ízt próbálom, ami nagyon ízlik, de a Myprotein oldalán akkora a termékválaszték, hogy biztos más ízt is ki fogok próbálni. A táplálékkiegészítők mellett vannak nagyon jó eszközei is Myproteinnek. Én legtöbbször, nyújtáshoz, vagy könnyed erősítő gyakorlatokhoz a gumiszalagokat szoktam használni.

Ha te is kipróbálnád a Myprotein termékeit ide kattintva körülnézhetsz webáruházukban.