Találkozz velünk a Bajnokok Terén!

Igen, 3 napon keresztül kint leszünk a Savaria Karneválon

A tavalyi évhez hasonlóan újra lehetőséget kaptunk a várostól, illetve a szervezőktől, hogy a Bajnokok Terén, a modernkor gladiátoraiként részt vehessünk a Savaria Karneválon. Csapatunk büszkén hirdeti, hogy a mostani sikeres időszak szerves részei a szurkolóink, akik mindig 6. emberként állnak mellettünk. A város és a szurkolók felé nyitás a 2024/25-ös szezon elején is folytatódik.

A célunk, hogy ne csak hazai meccsnapokon legyünk „része” a városlakók életének, hanem minél több helyen szeretnénk visszaadni azt a szeretet, amit mi kapunk. A Karneváli Bajnokok Tere éppen ezért egy nagyon jó lehetőség, hogy még szorosabb kapcsolatot tudjunk teremteni a jelenlegi, vagy új szurkolóinkkal.

Délelőttönként kisebb-nagyobb játékokat szervezünk a karneválozóknak. Lesz kosárra dobás, sőt diner „akadálypálya” is. A játékokat a csapat segítői, önkéntesek fogják vezetni. Délutánonként a Falco-szurkolók találkozhatnak a bajnok csapat játékosaival és a stáb tagjaival is. Kellemes beszélgetések, autogram-osztás, és fotósarok is várja az érdeklődőket, ahol a játékosokkal, valamint a korábbi évek kupáival is fotózkodhatnak a rajongók. Terveink szerint a Savaria Karnevál alatt minden játékossal lesz lehetőség találkozni.

Szombaton pedig a teljes csapat részt vesz az esti felvonuláson. A szervezők segítségével, még csapatunk Ügyvezető Igazgatója, Gráczer György is szerepet kap, nem is akármilyet…

A Karnevál hétvégéjén kinyit a Falco-Shop is (nyitvatartás: 13:00-19:00), ahol a bajnokcsapat pólók mellett, egyéb relikviákat is meg lehet majd vásárolni. Itt hívjuk fel a figyelmet, hogy a 2024/25-ös szezon szurkolói ruháit, majd szeptember végén mutatjuk be!

Légy aktív, és tedd próbára ügyességedet  a játékokban, és értékes Falco-nyereményeket nyerhetsz!