A Herényiek Házában tartottuk meg csapatépítő főzésünket!

A jó hangulatú délután szakácsa technikai vezetőnk, Gábor Máté volt

Minden szezon elején tartunk egy csapatépítő eseményt, ahol a játékosok, stábtagok a családtagjaikkal együtt kicsit jobban megismerhetik egymást. Idén ezt múlt héten sikerült megejteni. A Karneváli szombaton, még a felvonulás előtt a Herényiek Házának udvarán gyűlt össze a közel 30 fős társaság. A „konyhafőnök” Gábor Máté volt, és a jó hangulatú délutánon egy igazi bográcsos pörkölt készült, ami mindenkinek elnyerte a tetszését.

A délelőtti edzés után jól is jött a kései ebéd a srácoknak, mert a program előtt még Milos vezényelt a csapatnak egy izzasztó „tapes” edzést. A főző csapat már előző nap „elfoglalta” a Herényiek Ház udvarát, és mindent előkészítettek, hogy a csapatnak ne kelljen sokat várnia. Ebben nagy segítségünkre volt a helyszín kapcsolattartója, Koroknai Katona Ágnes, aki mindent (IS) elintézett. Itt is szeretnénk megköszönni a segítségét, és a Herényiek Házának a lehetőséget, hogy csapatunk ott tölthette a szombat délutánt.

Nem árulunk el nagy titkot, hogy nem ez volt az első közös megmozdulásunk a Herényiek Házával, ahol még a nyár elején, Perl Zoli és Kálmán Laci vett részt egy jó hangulatú közönségtalálkozón. Az arról készült beszámolót IDE KATTINTVA éred el. Az együttműködés a nyár végével nem áll meg, további közös programokkal, megmozdulásokkal készülünk.