A sárga-fekete bérleteseket támogatják csapatunk új kezdeményezésének, a Falco-Családtag vagyok programnak tagjai!

Több szombathelyi üzlet csatlakozott a felhíváshoz.

Nagyon büszkék vagyunk szurkolóinkra: mindig számíthatunk Rátok, rengeteg szeretetet, buzdítást kapunk Tőletek. Csapatunk vezetése ezért úgy gondolta, hogy a mérkőzésnapok mellett itt az ideje, hogy minden nap élmény legyen sárga-fekete bérletesnek lenni. Az első lépés már látható, tapasztalható, hiszen egyedülálló módon a 2023/24-es szezonra NEM EMELTÜNK A BÉRLETÁRAKON!

A “Falco Családtag vagyok“ program csapatunk legújabb kezdeményezése. A felhívás tagjai a 2023/24-es szezontól megannyi egyedi kedvezménnyel kedveskednek a Sárga-Fekete szurkolóknak, ezért a hét mindennapján érdemes magadnál tartanod a Falco-bérleted! A múlt szezon végén több helyi egységgel ültünk le egyeztetni, lenne-e kedvük támogatni, segíteni a Falco-szurkolókat. Hatalmas élmény volt, hogy mindenki egyből igennel felelt, sőt a kezdeti „csapathoz” napról-napra újabb és újabb támogató csatlakozik. A cél nem más, mint összefogni Szombathelyt, és ADNI!

A programban résztvevő üzletek mind-mind egy “sárga-fekete akciót” hoztak létre: valahol a kávék olcsóbbak, máshol egy jó hambit ehetsz meg kedvezményes áron, ha felmutatod az idei sárga-fekete bérleted. A program kialakítása közben fontos volt számunkra, hogy egy színes palettát tudjunk felmutatni. A résztvevő cégek listáján az éttermek, kávézók mellett szerepel ruházati bolt, mobiltelefonokkal foglalkozó üzlet, papírbolt, kozmetika, virág és dekorüzlet, társasjátékozó, de még munkavédelemmel foglalkozó cég is. Az üzletek eszméletlen lelkesedéssel vetették bele magukat a közös munkába. Csapatunk nemcsak a szurkolóinak akar adni ezzel, hanem a programban résztvevők partnereknek is lehetőséget biztosít, hogy bemutassák magukat! Számunkra fontos, hogy ez a program MINDENKINEK ADJON!

A program jelenlegi partnerei:

Modam Specialty Coffee & Store
The BlackBotanist
Guriserház Szombathely
Charlie Étterem
PanírPont
BatStore
Ratmayer – Társasjáték kávézó
RedmobilShop
CRS-Group munkavédelem
Ops Café
Kati Papír
SkinTim Szombathely
Söjtöry Sport KFT.
Csokiszeg
Pablo Burrito Bar
Turner’s Café
-Zol’s Gyros & Pizza
Ikon Ékszer
-Savaria Gyógyszertár
Alpok Plant kertészet