Csütörtökön visszaültünk az „iskolapadba”

Újabb csütörtök, újabb iskola

A héten már beszámoltunk róla, hogy iskola programunk következő helyszíne a Szombathelyi Neumann János Általános Iskola lesz, ahova Boris Barac, Ray Cowels III., Zach Brown és Marko Curovic látogatott el.

A délelőtt folyamán Boris és Marko egy rövid edzést tartottak a 7.-esek testnevelés óráján, de mivel sok volt a sérült, inaktív tanuló, így az óra második felében a beszélgetésé volt a hangsúly. Meg tudtuk, hogy szinte mindenkinek van TikTok-ja, illetve másodedzőnk arra is rákérdezett, hogy miért szeretik annyira a közösségi médiát. Egy másik teremben Ray és Zach, egy angolórán vettek részt, ahol a jól felkészült diákok, a kosárlabdáról és az életről egyaránt kérdezték a srácokat. A kicsöngetés után természetesen elindult selfie és aláírás gyűjtés, de amikor becsöngettek a 4. órára, akkor már ismét a tanulásé, az angol nyelv használaté volt a főszerep.

A délelőttöt az aláírásgyűjtés zárta, ahol az iskola diákjai megrohamozták a fiúkat. Összességében egy remek hangulatú délelőttöt zártunk a Neumann János Általános Iskolában, ahol nagyon szívesen fogadtak minket, és a remek szervezésnek köszönhetően ismét sok diákkal találkoztunk.

Köszönjük a lehetőséget!