HETI MENET 2023.10.16-22.

Elkezdődik a Kosárlabda Bajnokok Ligája 2023/24-es kiírása

Az október 18-i mérkőzésre már elindult az online jegyértékesítés. ERRE A LINKRE kattintva elérhető az eventim rendszere. A felkészülés a megszokott módon halad, hétfőn és kedden is 2-2 edzés szerepel a programban. A szerdai mérkőzés előtt egy átmozgató edzést vezényel Milos Konakov. Az Aréna Savaria 17:00 órakor nyitja meg a kapuit, ezzel egy időben a jegypénztár is kinyit.

A szerdai mérkőzés után péntek délután már Szegedre utazunk, ahol szombat 18:00 órakor lépünk pályára. A jegyértékesítés Szegeden a helyszínen lesz, ahol kizárólag csak készpénzzel lehet fizetni. A felnőtt jegyek 2000 forintba, míg a diákjegyek 1000 forintba kerülnek.

Ha unatkozol a mérkőzés előtt, akkor hallgasd a Sólyom Hangja podcastünket, ahol a negyedik részben Tanai Zoltán, Zoli Bá volt a Sólyom Hangja vendége. A podcastet mindenkinek ajánlunk, akik szeretnének belelátni egy profi sportcsapat kulisszái mögé. Sárga-fekete szurkolóknak, akik szeretnének még többet meg tudni a csapatukról, a játékosaikról. Aktuális hírek, elemzések, értékelések Kollerits Barnával, a csapat hangjával! Ha érdekelnek a csapattal kapcsolatos hírek, a háttérben dolgozók történetei, akkor ez a podcast Neked való!

Hajrá Falco!

Hajrá Szombathely!