HETI MENET 2023.10.30-11.05

Egy (majdnem) teljes hetünk lesz felkészülni

A héten pénteken, az Oroszlány vendégeként lépünk pályára. A hazai csapat tájékoztatása szerint 150 db vendégjegy lesz elérhető a pénteki mérkőzésre. Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a jegyeket csak és kizárólag a „V” szektorba váltsák meg. További fontos információ, hogy csak online jegyvásárlásra van lehetőség, helyszíni jegyárusítás nem lesz. A jegyek ára egységesen 2.500 Ft. A pénteki meccsel kapcsolatos további információkért KATTINTS IDE.

A héten Aréna teremfoglaltsága miatt a Brenner János Általános Iskola és Gimnázium, valamint az Egyetemi Sportcsarnokot fogják használni Milos Konakovék. A programban szerepel erőnléti és taktikai edzés, de lesznek egyéni képzések is.

Ne feledd, hogy a Sólyom Hangja podcast eddigi részeit bármikor visszahallgathatod. A podcastet mindenkinek ajánlunk, akik szeretnének belelátni egy profi sportcsapat kulisszái mögé. Sárga-fekete szurkolóknak, akik szeretnének még többet meg tudni a csapatukról, a játékosaikról. Aktuális hírek, elemzések, értékelések Kollerits Barnával, a csapat hangjával! Ha érdekelnek a csapattal kapcsolatos hírek, a háttérben dolgozók történetei, akkor ez a podcast Neked való!

Hajrá Falco!

Hajrá Szombathely!