I. Falco-Családi Nap a Teraszok.hu támogatásával

Június első vasárnapján egy közös eseményre, főzésre hívjuk szurkolóinkat.

Csapatunknak az elmúlt szezonban több eseménnyel is az volt a célja, hogy nyisson szurkolói, Szombathely lakói felé. Ennek a nyitásnak volt a része a „Falco-Vulcano Energia KC Szombathely az Iskolákért” program bővítése, amivel rengeteg iskolába jutottunk el, és sok iskolás jutott el Falco-edzésre, Falco-meccsekre is.

Ezt a nyitás nyáron is folytatni szeretnénk, ezért szerveztük meg a szponzorunkkal, a Teraszok.hu-val a Falco-Családi Napot, amit 2023.06.04-én 14:00-18:00 óra között rendezünk meg. A program célja, hogy szurkolóink egy kötetlen délutánt töltsenek el együtt csapatunkkal, közösen főzzünk egy jót és mindemellett segítsünk egy nehéz helyzetben lévő szurkolónk kislányának. A jótékonysági főzés során a csapatok saját maguk által készített ételeket ajánlanak fel, a jelenlévők pedig elfogyaszthatják azokat a helyszínen, illetve becsületkasszában „fizethetnek” az ebédért, korai vacsoráért. Az aznap gyűjtött teljes bevételt Emili terápiás kezelésének javára ajánljuk fel.

A szurkolói nap helyszíne: 9700 Szombathely, Viktória utca 3. a Cosmos home bútorbolt és a Teraszok.hu bemutatópontja melletti zöld terület.

A szurkolói nap programja tehát egy nemes ügy köré szerveződött, ahol a becsületkasszákat Tündérlány Emili számára ajánljuk fel. A csapatokat szurkolóink, a Teraszok.hu dolgozói és csapatunk tagjai adják. A főzőverseny mellett ugrálóvár, arcfestés, csillámtetkózás, fotózkodás kedvenc sportolóitokkal, interjúk, zene, kupaemelés, tánc-, és kosárlabda bemutató várja az érdeklődőket.

Továbbá felhívjuk kedves Szurkolóink figyelmét, hogy a korlátozott parkolási lehetőség miatt tömegközlekedéssel, vagy biciklivel közelítsék meg a területet. Köszönjük!