INFORMÁCIÓK A MAGYAR KUPA FINAL4 JEGYÉRTÉKESÍTÉSÉRŐL

ELINDULT AZ ONLINE JEGYÉRTÉKESÍTÉS

Esemény részletek

Már kaphatóak a belépők az április 8-9-ei négyesdöntőre.

Április 8-9-én a budapesti Tüskecsarnok ad otthont az idei Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa négyesdöntőjének, melyre a mai napon elkezdődött a jegyértékesítés az Eventim oldalán.

Kérjük, hogy minden jegyvásárló a saját szektorába válasszon belépőt:

B és C szektor: Sopron KC

G és H szektor: Duna Aszfalt DTKH Kecskemét

O és P szektor: Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

J és K szektor: Szolnoki Olajbányász

Az idei Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa mérkőzésein a 2 év alatti gyermekek részvétele ingyenes, amennyiben a mérkőzés időszakában ölben foglalnak helyet.

A csarnok négy részre lesz osztva. A belépésnél a jogosultságokat a rendezők ellenőrzik, és mindenki a kijelölt szektornak megfelelő színű karszalagot kap.

Az F és az L szektorok beléptetése az I-es kapun, a Magyar Tudósok Útja felől történik, míg azok, akik a D vagy az N szektorba vásárolnak jegyet, a II-es kapun, a Neumann János utca felől léphetnek a csarnokba az oldal alján található képen is jelölt oldalakon.

A szervezők kérik, hogy mindenki a csapatának megfelelően válassza ki az ülőhelyét és közelítse meg a csarnokot.

A csarnokon belül nem, illetve csak kivételes esetben lesz lehetőség másik szurkolói negyedbe történő áthaladásra. Kérjük, hogy ezt jegyeik megvásárlása során vegyék figyelembe.

A Férfi Dr. Hepp Ferenc Emlékkupa találkozói ingyenesen látogathatóak. A Hepp Kupa mérkőzéseit követően a csarnokot mindenkinek el kell majd hagynia.

Kérjük, váltsák meg előre jegyeiket, de a Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa meccseinek időszakában a helyszínen is biztosított lesz a jegyvásárlás lehetősége 16:00 órától.

Hajrá Falco!