Matthew Tiby „MATTY” az egészséges életmódban hisz!

Sziasztok Falco-Szurkolók!

Matt Tiby vagyok, és rajtam a sor, hogy elmondjam, elmeséljem az étkezési szokásaimat. Bátran mondhatom, hogy odafigyelek, arra, mit eszem. Próbálom változatosan összeállítani az étrendemet, hogy mindig a maximálista tudjam nyújtani a pályán.

Ez egy olyan dolog, amit napról-napra fent kell tartani, csak akkor lehet eredményt elérni vele. Az egészséges étkezés nem azt jelenti, hogy diéta van, sokkal inkább azt, hogy odafigyel az ember, mit mikor, miért eszik. Természetesen ebbe belefér egy kis édesség, de mindig szem előtt kell tartanunk az egyensúlyt! Véleményem szerint az egészséges étkezés mellett ugyanolyan fontos az aktív életmód is, ha ez a kettő meg van, akkor beszélhetünk egészséges életmódról.

Meccsnapokon – az idei szezontól kezdve – kicsit változtattam a kis rituálémon. A GAME DAY ebédem mindig ugyanaz, csirkés cézársaláta rizzsel, és meccs előtt még egy kis tésztát eszem, hogy legyen energia az összecsapásra. A kedvenc „menüm” egyébként a grillezett lazac, általában ezt szoktam enni mérkőzések után.

A fentieket felül napi szinten vitaminokat szedek, mert vannak olyan ásványi anyagok, vitaminok, amikből nem tudok, nem lehet eleget bevinni.