Nagy megtiszteltetés, hogy a Myproteinnel dolgozhatunk

Mi is az a Myprotein, és mivel foglalkozik? Erőnléti blogunk első részében ezt mutatjuk be.

A Myprotein egy 2004-ben alapított sporttáplálkozási márka, ami olyan táplálékkiegészítőket árul, amik nélkülözhetetlenek az élsportolók számára. Napi 2 edzés mellett sportolóink rengeteg energiát használnak fel és ásványi anyagot veszítenek, ezt nem mindig lehet csak és kizárólag étkezéssel pótolni. Ebben nyújt segítséget a Myprotein, akik fehérjeporokkal, aminosavakkal, vitaminokkal segítik felkészülésünket és a szezon során is támogatják csapatunkat. Az Európa szerte ismert cég már több mint 70 országban van jelen és hazánkban is közel 2,5 millió felhasználója, követője van. Nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen neves, minőségi márka állt csapatunk mellé.

Nemcsak a márka ismertsége volt fontos számunkra, hanem az is, hogy egy olyan termékcsaláddal tudjunk dolgozni, ami megbízható és jó minőségű. Partnerünk nagy figyelmet fordít arra, hogy bevizsgált termékek kerüljenek a fogyasztókhoz, és mára a cég neve biztosíték a minőségre. A Myprotein nagy termékkínálattal rendelkezik, így néha a bőség zavarával küzdött erőnléti edzőnk, amíg összerakta első támogatói csomagunkat.

Blogunk következő részében erőnléti edzőnkkel, Laki Ádámmal fogunk beszélgetni, hogy miért tartja fontosnak az étrend kiegészítők használatát.

Hajrá Falco!

Ha titeket is érdekelnek a Myprotein termékei, ide kattintva megtekinthetitek azokat.