Újabb maradót jelenthetünk be!

Stefan Pot újabb egy évig minket erősít!

Gráczer György így értékelte szerb légiósunk megtartását: Örömmel jelenthetem be, hogy újabb ismerős arc marad Szombathelyen. Stefannak több lehetősége is volt, de végül minket választott. Irányítónk újabb 1 szezonra írt alá.

Stefan az előző szezonban 42 tétmeccsen húzta fel magára csapatunk mezét, ezek közül 41-en kezdőként lépett pályára. A 2022/23-as szezonban átlagban 25.3 percet játszott és ezalatt átlagban 11,4 pontot és 3,9 lepattanót szerzett. Jól szervezte a játékot is, átlagban 4,7 gólpasszt osztott ki. Az alapszakasz során a legjobb meccsét a Nyíregyháza csapata ellen jegyezte. A nyírségiek ellen 21 pontot és 4 lepattanót szerzett, de emellett kiosztott még 6 gólpasszt is. Hasonlóan jó meccset játszott az OSE csapata ellen is.

A rájátszásban szerb irányítónk több extra teljesítménnyel rukkolt elő. A negyeddöntő első meccsén (DEAC) 31-es teljesítmény indexszel (20 pont, 6 lepattanó, 4 gólpassz) zárt, de a ZTE elleni elődöntőben játszotta szezonja legjobb meccsét. 28 pontja mellé, leszedett 7 lepattanót és kiosztott 7 gólpasszt is.

A pályán kívül sorozatunk Stefannal készült részét, IDE KATTINTVA tudjátok meg(újra)nézni